Tietoa meistä

Saat Tultran kautta ammattitaitoista tulkkaus- ja käännöspalvelua ympäri Suomen. Tultra on kotimainen yritys, joka tarjoaa palveluitaan 80 eri kielelle. Yrityksemme on perustettu syyskuussa 2016. Tavoitteenamme oli olla yksi Suomen suurimmista palveluntarjoajista. Tällä hetkellä voimme ylpeänä ilmoittaa, että tämä tavoite on saavutettu. Olemme nykyään Suomen johtavin palveluntarjoaja tulkkaus- ja käännöspalveluissa.

Ammattitaitoinen toimintamme perustuu kokemuksiimme erilaisten julkisten hankintojen kilpailutuksista. Olemme olleet 90% kilpailutuksen tehneiden ensisijainen valinta. Kaupungit, kuntayhtymät sekä valtion virastot ja laitokset ovatkin meidän suurin asiakasryhmämme.

Meillä Tultrassa työskentelee vahva joukko tulkkeja sekä kääntäjiä. Henkilökunnallamme on yli kymmenen vuoden työkokemus kyseiseltä toimialalta. Tulkkimme puhuvat työkieliään natiivitasolla. Heillä on kokemusta sekä tietoa siitä, kuinka alalla toimitaan. Kääntäminen ja tulkkaus tapahtuu alan terminologiaa ja ammattisanastoa hyödyntäen. Vankan kokemuksemme ja ammattitaidon avulla, osaamme vastata nykypäivän haasteisiin ja kysyntään.

Yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa on havaittavissa johtohenkilöiden halu rakentaa työympäristö, jossa korostuvat työn turvallisuus, tasa-arvo sekä eettisyys. Asiakas saa ammattitaitoista ja laadukasta tulkkaus- sekä käännöspalveluita.

Huolimatta eri kulttuuritaustoistamme, työskentelemme saumattomasti kohti yhteistä päämäärää. Tämä asia välittyy tarkkaan harkitun logomme kautta, jossa neljä ihmistä toimii käsikädessä kohti yhteistä tavoitettaan.

Tarjoamme ammattitaitoisia tulkkaus- ja käännöspalveluita ympäri Suomen. Tultrassa työskentelee 350 henkilöä. Yrityksen kotipaikkana toimii Lahti.

Miksi valitset meidät?

Olemme maan johtavin palveluntuottaja.


Tarjoamme edullisia käännös, oikoluku ja tulkkauspalveluita

Saat kauttamme ammatti-taitoiset tulkit ja kääntäjät

Nopea toimitusaika. Toimitamme asiakirjat jopa 24 tunnin sisällä

Asiakkaitamme

Espoon kaupunki
Kuopion kaupunki sekä Yliopistollinen sairaala
Siun-sote, Pohjois-Karjalan alue
Eksote, Etelä- Karjalan alue
Kotkan kaupunki
Poliisihallitus
Oikeusministeriö sekä eri käräjäoikeuslaitokset ja oikeusaputoimistot
Maahanmuuttovirasto, Raisio
Rajavartiolaitos
Tulli
ELY-keskus, TE-toimistot
Ylä- ja Pohjois-Savon alue
Hansel Oy, valtiohallinnon asiakas

Referenssit

Kuopion kaupunki, käännökset

Olemme ammattitaitoisesti kääntäneet englanniksi Kuopion kaupungin kotisivut.

Hansel Oy,
tulkkaukset

Olemme toimineet valtionhallinnollisena puitesopimustoimijana.

Sansia Oy,
tulkkaukset

Tuotamme Sansia Oy.n asiakkaille laadukaita tulkkaus- ja käännöspalveluita.

Ota meihin yhteyttä!

Varaajat voivat pyytää sähköpostin tai oikealla olevan lomakkeen kautta tunnuksia varausjärjestelmään, jonka kautta pääsee tilamaan tulkkauksia helposti ja nopeasti.

Vaihde

0105747130

Sähköposti

tilaukset(at)tultra.fi

Laskutus

laskutus(at)tultra.fi
Osoite

Haapalankatu 1
15240
Lahti