mobirise.com

AJANKOHATINEN

AJANKOHATINEN

Huhtikuu 2017

Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille

Aiemmin ilmoitimme, että olemme tehneet Hanselin kilpailutuksesta valituksen ja olemme pyytäneet kilpailutuksen uusimista. Valituksemme on mennyt läpi ja hanke on keskeytetty. Olimme ainoa kilpailunosallistuja, joka oli pyytänyt uuden kilpailun järjestämistä. Olimme tuoneet niitä puutteita ja ongelmia esille, joita kilpailutuksessa ilmenivät. Olemme iloisia valituksemme lopputuloksesta, joka kertoo yrityksemme ammattitaidosta ja asiantuntemusta kilpailutuksissa.

Jäämme odottamaan uuden kilpailun järjestämistä ilomieliin.

Parhain terveisin
Kale Shiwan
toimitusjohtaja

AJANKOHTAINEN, maaliskuu 2017

 

Tässä hieman ajankohtaista tietoa toiminnastamme

Tultra on muuttanut yritysmuotoaan osakeyhtiöksi 20.3.2017 lähtien, sillä toiminta on kasvanut ja olemme solmineet useamman kunnan kanssa hankintasopimuksia. Toimipisteemme on Svinhufvudinkatu 23, Lahti. Olemassa olevat sopimukset tulkkien, kääntäjien ja alihankkijoiden kanssa pysyvät ennallaan.

Olemme solmineet vihdoin hankintasopimuksia kilpailutuksista, jossa menestyimme. Nykypäivänä käännös- ja tulkkausalalla kilpailu on todella raaka ja kovaa. Kilpailijoita löytyy lähes jokaisessa kilpailussa arvioltaan 50 pientä ja suurta yritystä. Vielä muutama vuosi sitten kilpailijoiden määrä oli noin 10 yritystä. Tämän kovan kilpailun keskellä olemme menestyneet lähes kaikissa kilpailuissa missä olemme olleet mukana.

Tämän alkuvuoden aikana olemme tehneet sopimuksia seuraavien kaupunkien kanssa:

- Kotka    - Kouvola    - Mikkeli    - Hämeenlinna    - Porvoo

Hankintalaki on hyvin tarkasti säädelty ja se pakottaa kaikkia kuntia kilpailuttamaan, mikäli hankeen kansallinen kynnysarvo ylittää 60000 euroa (Hankintalain 25 §).
Näin olleen pitkin kevättä ja tätä vuotta tulee jatkuvasti uusia kilpailutuksia, johon olemme hyvin valmistautuneet.

Hanselin kilpailutuksen päätökset ovat tulleet. Muutamalla alueella olemme neljännellä sijalla, mutta vain kolmen palveluntarjoajan kanssa solmitaan sopimukset. Kilpailutuksessa oli paljon aukkoja, joita osa kilpailuun osallistuneista palveluntarjoajista ovat ikävä kyllä hyväksikäyttäneet. Olemme tehneet oikaisuvaatimuksen ja odotamme päätöksiä.

Me kuitenkin jatkamme eteenpäin ja katse on tulevaisuudessa. Palvelumme laatu ja kilpailukykyinen hinta ovat valttimme. Vajaa puolen vuoden sisällä olemme voittaneet neljä isoa kilpailua kuudesta, mihin olemme osallistuneet. 

Kiitos tulkeille ja kääntäjillemme olemme saaneet todella laadukasta ja hyvää palautetta palveluistamme. Laskettujen ennusteiden mukaan tulemme olemaan Suomen johtavimpia palveluntarjoajia seuraavan vuoden aikana.

Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee noin 100 freelancer tulkkia ja kääntäjää. Joukossamme on myös muutama kokopäiväinen tulkki, jotka ovat pitkäaikaisella sopimuksella. Pyrimme loppuvuoteen menneessä työllistämään 25 tulkkia ja kääntäjä lisää joukkoomme. Myös kokopäivätulkkien määrä kasvatetaan noin kymmeneen. 

Haemme joukkoomme lisää ammattitaitoisia tulkkeja jatkuvasti. Meillä on myös työnhakuilmoitus mol.fi sivulla. Mikäli tiedät ammattitaitoisen tulkin, ole hyvä ja ohjaa hänet ottamaan meihin yhteyttä. Tämä tapahtuu parhaiten lähettämällä meille ansioluettelon sähköpostiin hallinto@tultra.fi 

Tulemme päivittämään kotisivujamme säännöllisesti. Ajankohtainen-sivulla voit lukea viimeisimmät uutiset meitä koskien.

Hyvää alkanutta kevättä!

--

Parhain terveisin
Kale Shiwan
toimitusjohtaja


OSOITE
Svinhufvudinkatu 23
15110
Lahti

YHTEYSTIEDOT

tilaukset(at)tultra.fi
hallinto(at)tultra.fi
p. 0105747130
    0504411895