easy site builder

TIETOA MEISTÄ

Tultra on tulkkaus- ja käännöspalveluita tuottava kotimainen yritys, joka tarjoaa palveluitaan ympäri Suomen monilla eri kielillä. Pyrimme tekemään yhteistyötä tulkkien ja kääntäjien kanssa, jotka ovat ammattitaitoisia ja luotettavia. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi suurimmaksi palveluntarjoajaksi tällä alalla tulevaisuudessa Suomessa.

Tultran organisaatiossa työskentelee vahva joukko kokeneita entisiä tulkkeja, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus. Tämän kokemuksen pohjalta tiedämme oikein hyvin, mitä tämä ala vaatii toimiakseen. Kokemuksen pohjalta pyrimme rakentamaan työympäristön, jossa toteutuu turvallisuus, tasa-arvo ja eettisyys. Näin ollen ammattilaisten taidot saavat ansaitun arvostuksen.

Tarjoamme vahvaa ja luotettavaa yhteistyötä asiakkaille, tulkeille ja kääntäjille.

Tultran logo on hyvin harkitusti luotu. Se kuvaa täysin sitä ajatusta ja arvoa, jonka eteen uurastamme. Logo koostuu neljän ihmisen yhteisöstä käsikädessä, yhtä päämäärää tavoittelemassa.

ARVOMME

Tiedämme mitä ja miten tarjoamme palveluitamme

  • Työskentelemme vastuullisesti
  • Kuuntelemme asiakkaitamme
  • Teemme asiakkaiden arjesta helpomman
  • Otamme haasteet omiksemme ja ylitämme niitä
  • Emme koskaan jätä asioita keskeneräisiksi


ORGANISAATIOMME

Organisaatiossamme työskentelee vahva joukko kokeneita johtohenkilöitä, joilla on yli kymmenen vuoden kokemus mm. tulkkauksesta ja johtamisesta. Kokemuksen pohjalta pyrimme rakentamaan työympäristön, jossa toteutuu turvallisuus, tasa-arvo ja eettisyys. Näin ollen ammattilaisten taidot saavat ansaitun arvostuksen.

Kale Shiwan on Tultran puheenjohtaja. Kalella on lähes kymmenen vuoden kokemus tulkkauksesta. Hänellä on tradenomin tutkinto, erikoisalana johtaminen ja viestintä.


ASIAKKAITAMME

Tulkkimme erottuvat edukseen hyvän ammattitaidon ja vahvan suomen kielen ansiosta

Lähes kaikki tulkkimme puhuvat työkieliään natiivitasolla

Tarjoamme tulkkauspalveluita ympäri Suomen. Olemme valikoituneet kilpailutuksien tuloksina palveluntarjoajiksi useampiin kuntiin. Tulkkimme ovat näkyvillä seuraavissa kaupungeissa

TIETOTURVA JA SALASSAPITO

Säilytämme ja käsittelemme asiakkaidemme materiaalin huolellisesti ja huolehdimme tietoturvasta.
Käytämme suojattua yhteyttä, kun siirrämme luottamuksellista tietoa sisältäviä tekstejä.

Työympäristömme on rakennettu vastaamaan nykyisiä tietoturvavaatimuksia. Sähköinen ympäristömme toimii täysin salattujen yheyksien kautta. Työympäristömme on valtionhallinnon tietoturvavaatimuksien tasolla.

Kaikkea työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus työssään. Salassapitosopimus on voimassa myös työsuhteen päätyttyä, seuraavat kaksi vuotta.

OSOITE
Svinhufvudinkatu 23
15110
Lahti

YHTEYSTIEDOT

tilaukset(at)tultra.fi
hallinto(at)tultra.fi
p. 0105747130
    0504411895